Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "MAGA-Jeesus" by Markus Tiittula ~ eBook PDF Kindle ePub Free

MAGA-Jeesus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: MAGA-Jeesus
  • Author : Markus Tiittula
  • Release Date : January 27, 2020
  • Genre: Political Science,Books,Politics & Current Events,Nonfiction,Social Science,Society,
  • Pages : * pages
  • Size : 4674 KB

Description

Miksi hurskaat uskovaiset ÀÀnestÀvÀt moraalitonta Donald Trumpia? Miksi Yhdysvallat on niin uskonnollinen maa? Onko raamatun kymmenellÀ kÀskyllÀ mitÀÀn tekemistÀ Yhdysvaltain perustuslain kanssa? Miten kristinusko liittyy aseisiin, kylmÀÀn sotaan ja koronavirukseen? Muun muassa tÀllaisia kysymyksiÀ kÀsittelee MAGA-Jeesus.



Jeesus on amerikkalaisille erÀÀnlainen mustelÀikkÀtesti ja peili: se, mitÀ he hÀnestÀ sanovat, kertoo enemmÀn heistÀ itsestÀÀn kuin juutalaisesta saarnaajasta raamatullisen ajan lÀhi-idÀssÀ. Katsojasta riippuu, onko Jeesus valkoihoinen vai tummaihoinen; nainen vai mies; kapitalisti vai sosialisti; pasifisti vai soturi; Ku Klux Klanin ikoni vai kansalaisoikeustaistelija. TÀllÀ hetkellÀ miljoonat evankelikaalisiset painavat punaisen Make America Great Again -lippiksen pÀÀhÀnsÀ ja tukevat sokeasti presidenttiÀ, joka lupaa palauttaa kristillisen ja valkoisen Amerikan. Kyse ei kuitenkaan ole teologiasta, vaan identiteetistÀ ja poliittisesta vallasta.

Markus Tiittula on matkustanut eri puolilla Yhdysvaltoja hĂ€mmĂ€stelemĂ€ssĂ€ kristinuskon moninaisia ilmenemismuotoja ja villejĂ€ visioita; kysynyt asiantuntijoilta ja uskonnollisten yhteisöjen jĂ€seniltĂ€, mitĂ€ raamattu heidĂ€n mielestÀÀn sanoo seksistĂ€, politiikasta, moraalista ja Yhdysvaltain historiasta – ja miksi juuri amerikkalaiset ottavat uskontonsa niin vakavasti?


Download Books "MAGA-Jeesus" PDF ePub Kindle