Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Mafijos kronikos" by Dailius Dargis # Book PDF Kindle ePub Free

Mafijos kronikos

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Mafijos kronikos
  • Author : Dailius Dargis
  • Release Date : January 11, 2014
  • Genre: True Crime,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 865150 KB

Description

Naujausioje mafijos metraštininko Dailiaus Dargio knygoje „Mafijos kronikos” arba „lietuviškuose  Sopranuose” pasakojama apie tamsiausią Lietuvos gyvenimo laikotarpį, kai gyventojų ramybę XX amžiaus paskutinį dešimtmetį trikdė ir nė minutės teisėsaugai atsikvėpti nedavė didžiausios šalies organizuotos banditų gaujos, garsėjusios itin plačiais ryšiais visoje buvusioje       Sovietų Sąjungoje.

Atrodo jau viskas buvo surašyta ankstesnėse D. Dargio knygose, tačiau naujausioje - pateikiama daugybė iki šiol niekur neskelbtų duomenų apie Lietuvos mafiją ir pavienius jos generolus iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos bei kitų šalies miestų.

Daugybė intriguojančių, šokiruojančių faktų, detalių ir pasakojimų, kurie nebuvo paskelbti anksčiau.

Pavyzdžiui, tik iš šios knygos puslapių sužinosite apie buvusių Kauno bei Vilniaus mafijos veikėjų ir KGB darbuotojų          tarpusavio ryšius. Pasirodo, net kaip didžiausi gangsteriai visą gyvenimą prisistatinėję veikėjai vis dėlto bendradarbiavo su      aukščiausiais teisėsaugos organais. Skaitytojams pateikiamas šūsnis archyvinės medžiagos, nuotraukų iš iki šiol KGB archyvuose saugomų, tačiau nepaviešintų bylų. Jau keturių knygų apie mafiją autorius, televizijos projekto „Mafijos kronikos” scenaristas      D. Dargis - bene vienintelis iš visų Lietuvoje dirbančių žurnalistų, turėjęs galimybę prisiliesti prie minėtų bylų.


Download Free Books "Mafijos kronikos" PDF ePub Kindle